Om oss

Vi på Nordbecks Entreprenad AB har mer än 65 års erfarenhet av anläggningsentreprenader såväl som av markarbeten. Vår styrka ligger i en kombination av stor erfarenhet, en varierad maskinpark samt viljan att hela tiden utveckla och förbättra vår verksamhet. Hos oss finner du experter inom områden som schakt, stensättning och grundläggning, och vi har maskinförare och arbetsledare med mycket hög kompetens. När du vänder dig till oss för maskinuthyrning Malmö eller för att be oss ta hand om hela entreprenaden så kan du räkna med högsta kvalitet och en komplett service.

Idag så erbjuder vi en maskinpark på över 20 olika fordon och maskiner, och vi har förstås också förarna som klarar av att hantera dessa moderna verktyg på rätt sätt. För oss så är miljöfrågor viktiga och vi utbildar vår personal så att vi kan leva upp både till kvalitet- och miljöpolicy. Det här innebär att vi är noga med att hantera våra maskiner på rätt sätt och att ta ansvar för de restprodukter som kan uppstå under bygg- och entreprenadprojekt.

Det är klart att vi är stolta över att ha varit verksamma så länge och det här är något som bidrar till den trygghet som vi kan erbjuda både som maskinuthyrare och som entreprenadföretag. Samtidigt så tycker vi att det är viktigt att blicka framåt och att hänga med i utvecklingen. Vår maskinpark ska föryngras då det är möjligt och vi ser alltid till att ta del av nyheter som gör det möjligt att jobba på ett effektivare vis som är skonsammare för miljön.

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med anläggningsmaskiner och entreprenadarbeten.