Våra tjänster

Hos Nordbecks så får du en komplett entreprenadservice i Malmö. Vi kan ta hand om kompletta projekt och har både den kunskap och kapacitet som krävs för avancerad entreprenad. Vi är också ett riktigt bra alternativ då du söker maskinuthyrning i Malmö och behöver moderna och effektiva maskiner och verktyg för entreprenad och byggprojekt. Med en stor och varierad maskinpark samt erfarna förare så är vi en naturlig partner i varje bygguppdrag i Malmö, det oavsett om det rör sig om ett mindre privat projekt eller om det handlar om ett kommunalt projekt i större skala.

Uthyrning av maskiner

Vår maskinpark består av mer än 20 anläggningsmaskiner som är moderna och som håller hög standard så att du kan lita på att få ut den funktion och kraft som du är ute efter. Vi ser hela tiden över vår maskinpark för att säkra att den fungerar som den ska och lever upp till de behov som du har. Samtidigt så är vi noga med att samtliga fordon och maskiner lever upp till vår miljöpolicy.

Entreprenadarbeten

Ett område som vi ständigt utvecklar är entreprenadområdet och idag så kan vi hjälpa till med det allra mesta inom entreprenadarbeten i Malmö. Vi förbereder grunder, tar hand om dränering och utför VA-arbeten såväl som grävningar för kablar, och mer.

Hör av dig till oss för hjälp med maskiner och förare, och då du vill få entreprenadarbeten utförda i Malmö. Vi lyssnar på dina behov och kommer med ett förslag och en lösning som kommer att passa ditt byggprojekt.